3 dingen die je kunt doen met paaseitjes die over zijn

Poeh al die paaseitjes opeten dat is toch wat… Voor, tijdens en na Pasen kom je om in de eitjes. Niet goed voor de lijn, maar wel lekker natuurlijk. Hoe maak je die paaseitjes nu eigenlijk op? Ik ben op zoek gegaan naar een paar recepten waarin je, je paaseitjes kwijt kan. Veel bak- (en eet) plezier!

  1. Pindakaas brownies: dit recept heb ik gevonden op de site van het Magazine Flow. Niet zomaar brownies… maar brownies met zoete aardappel! De gehakte chocola vervang je door de paaseitjes. Laat je even weten of het een succes was?
Foto: van website flowmagazine.nl
Foto: van webite okokorecepten.nl

2. Notenkoeken en kokosmakronen: Een recept wat ik al jaren maak en vaak re-post. Tsja, het is gewoon makkelijk, snel en lekker! Smelt de paaseitjes au bain-marie en dip de koeken erin. Toch nog feest ook al is Pasen straks voorbij…

3. Pain au chocolat: Als wij op wintersport zijn worden er veel chocolade croissants gegeten door ons. Ik ben benieuwd wanneer wij weer kunnen… Tot die tijd maar een pain au chocola zonder te hebben geskied/gesnowboard… Hierna wel even flink wandelen om de calorieën te verbranden!

Foto: van website laurasbakery.nl

Doe jij nog iets speciaals met jouw (zelf gevonden) paaseitjes? Je kunt ze natuurlijk ook gewoon naar binnen bunkeren. Zaaalig Pasen 🤣🐣🐰

2 gedachten over “3 dingen die je kunt doen met paaseitjes die over zijn

  1. Joop Schouten Beantwoorden

    Hoi Nadia, Een verrassing iets van je te horen. Ik wacht al op de volgende mail. De gedoopte koekjes in deze aflevering daar krijg je het water van in je mond, of was dat van de smaak van het laatste eitje?

    • Nadia Anne Bericht auteurBeantwoorden

      Hah Joop! Wat leuk! Je hebt mij ook weer wat (technisch) geleerd met jouw bericht 🙂 Ik ben alweer bezig met de volgende nieuwsbrief, blogs en recepten en hoop dat ik je daar ook weer mee mag verassen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *