Glutenvrije prei/quinoa quiche

Ik ga een heerlijke glutenvrije quiche maken. Voor jullie het recept hieronder:

Nodig: 125 gram quinoa, 5 eieren, 1 grote prei, 200 gram kwark, peper en zout en eventueel wat spekjes en andere vulling naar smaak.

🤔Stap 1: Zet de oven op 160 graden en kook de quinoa zoals op de verpakking. Als het water kookt laat ik de quinoa 10 minuten koken. Hierna spoel ik de quinoa met koud water af (maak hierna weer goed droog) en meng ik er een eitje doorheen met wat peper en zout. 
🤔Stap 2: Doe de quinoa in een vorm en verdeel het met de achterkant van een lepel tot het ongeveer een halve centimeter dik is. Maak eventueel een opstaand randje. Zet de quinoa 15 minuten in de oven. 
🤔Stap 2: Bak de spekjes en daarna de prei (goed afspoelen!)
🤔Stap 3: Meng de 4 overgebleven eieren en de kwark met wat peper en zout. Doe het mengsel in de bakvorm als deze uit de oven komt. 
🤔Stap 4: Doe de spekjes en prei over het mengsel in de bakvorm en doe de quiche nog 25 minuten in de oven.

Eet smakelijk alvast!!! 😋😋😋
Ik ga de quiche morgen maken dus dan krijgen jullie nog een fotootje van mij. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *